SOCIAL WORK

WAT WIL HET KIND IN JOU?

THERAPEUTISCHE HULPVERLENING

 

In het eerste gratis kennismakingsgesprek is gezamenlijk een hulpverleningsplan opgesteld. Hierin zijn SMART doelen gerealiseerd op verschillende levensgebieden.

 

BEGELEIDING

 

In het begeleidingsplan stellen wij op welke vorm van begeleiding gegeven zal worden. Denk hierbij aan woonbegeleiding, dagbestedingsbegeleiding enz.

 

 

 

(RE-)INTEGRATIE

 

In samenwerking met de gemeente en locale organisaties waar u woonzaam bent, kunnen wij een (re) integratietraject bieden. Met persoonlijke begeleiding die gericht is op uw mogelijkheden en de wensen waarin u wilt ontwikkelen.

Dit doen wij richting:

Betaalde banen, werkervaringsplaatsen, beschutte werkplekken.

COACHING

Coaching: de coach zoekt samen met de gecoachte naar oplossingen voor problemen en geeft handreikingen,

bij therapeutische hulpverlening richten we ons voornamelijk op het oorspronkelijke onderliggende probleem en wat er nodig is om dat onderliggende probleem te doen laten verdwijnen.

Pastoraal

De werkwijze van Social4work is neutraal en de cliƫnt en diens persoonlijke ontwikkeling en welzijn staat hierbij centraal.

Wel kan indien gewenst de hulpverlening/ begeleiding plaatsvinden via een pastorale wijze.

Dit kan in de hulpverleningsgesprekken worden geintegreerd of gebeurt door het inzetten van geestelijke christelijke hulpbronnen als inspiratie uit de bijbel en gebed.